tabouleh


4 portioner 712 kalorier
1 portioner 178 kalorier



3,0 dl Bulgur kokt
4,5 dl (Finhackad) Persilja blad
1,0 dl (skivad) Tomat
6,0 msk Citronjuice färskpressad
3,0 msk Olivolja
1,0  hackad färsk mynta
0,1  salt o peppar efter smak



1. Låt bulgur svälla i vatten i 20 minuter

2. Skölj o torka persilja o mynta. Nyp av blad o finhacka. Skölj, halvera o kärna ur tomat. Tärna fint.

3. Låt bulgurgryn rinna av i durkslag, skölj noga i kallt vatten. Blanda alla ingredienser i stor skål.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0