cheese cake med hallon
3,0 dl Keso färskost 4% fett
3,0 msk Crème fraiche 34% fett
3,0 dl Hallon frysta
3,0 msk (Florsocker) Socker
4,0 tsk Hallonsylt
Serveringstips:
Servera gärna med kaffe- kryddat med kanel.
3,0 msk Crème fraiche 34% fett
3,0 dl Hallon frysta
3,0 msk (Florsocker) Socker
4,0 tsk Hallonsylt
Serveringstips:
Servera gärna med kaffe- kryddat med kanel.
Gör så här:
4 portioner 486 kalorier1. Mixa keso, creme fraiche och vaniljsocker till en slät smet.
2. Tina hallonen försiktigt i micron om du inte redan har tinat bären.
3. Varva den mixade blandningen och hallon i 4 st glas.
4. Toppa sedan med hallonsylt.
5. Ställ sedan glasen med cheescaken i frysen. Låt stå ca 1 timme före servering. Obs! den ska bara bli lätt fryst.
162 kalorier/portion
162 kalorier/portion
Kommentarer
Trackback