cheese cake med hallon

3,0 dl Keso färskost 4% fett
3,0 msk Crème fraiche 34% fett
3,0 dl Hallon frysta
3,0 msk (Florsocker) Socker
4,0 tsk Hallonsylt



Serveringstips:
Servera gärna med kaffe- kryddat med kanel.



Gör så här:

1. Mixa keso, creme fraiche och vaniljsocker till en slät smet.

2. Tina hallonen försiktigt i micron om du inte redan har tinat bären.

3. Varva den mixade blandningen och hallon i 4 st glas.

4. Toppa sedan med hallonsylt.

5. Ställ sedan glasen med cheescaken i frysen. Låt stå ca 1 timme före servering. Obs! den ska bara bli lätt fryst.



162 kalorier/portion
4 portioner 486 kalorier

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0