banan och choklad bröd
121 kalorier/portioner
15 portioner
310,0 gram Banan
2,0 st Ägg rått
15,0 gram Citronjuice konc konserv
1,0 dl Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt
1,0 msk Rapsolja oberik
1,0 dl Grahamsmjöl vete
2,0 dl Grovt vetemjöl berik
2,0 tsk Bakpulver
12,0 gram Fruktsocker
1,0 krm (Fint) Joderat salt
50,0 gram Mörk choklad <70% kakao
1,0 msk Kakaopulver 20-22% fett
0,5 dl Solrosfrön torkade
1,0 msk (Hela) Linfrön torkade
15 portioner
310,0 gram Banan
2,0 st Ägg rått
15,0 gram Citronjuice konc konserv
1,0 dl Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt
1,0 msk Rapsolja oberik
1,0 dl Grahamsmjöl vete
2,0 dl Grovt vetemjöl berik
2,0 tsk Bakpulver
12,0 gram Fruktsocker
1,0 krm (Fint) Joderat salt
50,0 gram Mörk choklad <70% kakao
1,0 msk Kakaopulver 20-22% fett
0,5 dl Solrosfrön torkade
1,0 msk (Hela) Linfrön torkade
1. Sätt på ugnen på 180 grader
2. Blanda mjöl, bakpulver, (2dl) socker och salt i en bunke
3. Mosa bananerna och rör ner med citronsaft, ägg, kvarg och olja i en annan bunke
4. Blanda innehållet i de båda bunkarna och hacka choklad
5. Ned med choklad, kakao, solroskärnor och linfrön i bunken
6. Låt stå i mitten av ugnen i ca 35-40 min
Kommentarer
Trackback